Over ons

Wij zijn House of Apps

Met ons ben je verzekerd van een tevreden en veilige omgeving. Wij houden niet van stilstand, de missie van House of Apps is om te blijven verbeteren en vooruitgaan. Daarom past de Omgevingsapp ook perfect bij ons: het is een tool waarmee omgevingsmanagement sneller, gemakkelijker en doelgerichter wordt. Samen maken wij Nederland omgevingsvriendelijker.

Visie

Ons team bestaat uit mensen met ervaring in de tenderbusiness. Dat betekent dat wij met allerlei bedrijven en opdrachtgevers in aanraking komen, we zien wat er in de markt speelt. Daarom weten wij ook wat de meerwaarde is van goed omgevingsmanagement bij een project. Niet alleen voor jou, maar ook voor je opdrachtgever. Vanuit die kennis en ervaring geven we jou advies over de inzet van de app. Van gebruiks-gemak en kwaliteit ben je verzekerd. Met als resultaat: een laagdrempelige, effectieve en overzichtelijke app om jouw omgeving te managen.

Helpdesk

Waar je ook bent, onze helpdesk staat klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Ons team weet hoe je de app het beste inzet voor jouw project. Wacht dus niet en stel je vraag.

Plan van aanpak

Aanbestedingen

Met de applicaties van House of Apps heb je een grote meerwaarde om jouw aanbesteding te winnen. Om een tender te winnen heb je daarnaast een winnend plan nodig. Onze zusterorganisatie heeft meer dan 10 jaar ervaring in het schrijven van plannen van aanpak, zoals EMVI, BPKV en risicodossiers.