Voor wie?

Zo gebruiken onze klanten de Omgevingsapp

De gebruiksvriendelijkheid van de Omgevingsapp voor je gebruikers (bewoners) is één, maar wat achter de schermen mogelijk is voor jou is net zo belangrijk. Misschien nog wel belangrijker. Wij hebben de Omgevingsapp zo ingericht dat jij (en/of je omgevingsmanager) de projectcontent gemakkelijk aanpast en updatet. Het informeren via pushberichten is binnen 2 drukken op de knop gedaan, en telefoontjes of meldingen worden doorgezet op een manier die bij jou past. Het grootste voordeel? Je houdt grip op jouw omgevingsmanagement in één overzichtelijk dashboard.

Hoe je de Omgevingsapp inzet op jouw project is aan jou. Behoud je alle functies, of zet je er een paar uit? Een goed voorbeeld van zo’n functie die uit of aan kan is de feedbackoptie. Sommige opdrachtnemers vinden het een fijne tool om de mening van bewoners te verzamelen, anderen vinden het prettiger om ‘gewoon’ via contact met de omgevingsmanager een melding af te handelen.

Strategisch gebruiken

Wij adviseren in ieder geval om de app op tijd te promoten in je projectgebied. Des te eerder bewoners weten dat jij de app inzet, des te eerder je kan beginnen met hen voorbereiden op wat er komt. Daarnaast is het slim om regelmatig nieuwsberichten over de voortgang te plaatsen, zodat de app onder de aandacht blijft en niet ‘stilstaat’. Ten slotte raden wij aan om in een aanvullende bewonersbrief uit te leggen hoe de app werkt en de QR-code (voor het downloaden) te vermelden, zo maximaliseer je de kans op grootschalig gebruik van je app. En dat wil je natuurlijk.

“Ik word goed op de hoogte gehouden en weet waar ik mijn auto wel en niet kan parkeren, super!”

Els JansenBewoner

“Alle informatie op één plek. Bewoners en de gemeente volgen alles met een druk op de knop.”

Ilse GeijselOmgevingsmanager bij HoT

“De Omgevingsapp geeft mij het gevoel dat ik betrokken ben en serieus wordt genomen als bewoner.”

Mevrouw van WijkBewoner

“Het is erg leuk en handig dat de bewoners en opdrachtgever de voortgang van de werkzaamheden kunnen volgen. De Omgeving reageert daarnaast erg enthousiast op de inzet van de applicatie.”

Jan BeijerUitvoerder A. Hak Electron (Oranjeplein Gouda).

Hebben wij jouw interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je verder.

Wil je meer lezen over de functies en opties van de app? Of hoe die stap-voor-stap in zijn werk gaat? Vul het contactformulier in dan krijg je van ons de brochure.

Onder de eerste 20 aanmeldingen verloten wij een gratis Omgevingsapp.